IMÁDOM A VALÓ VILÁGOT! - FUTUR

Írta: futur

IMÁDOM A VALÓ VILÁGOT!

2014.02.08. 01:01

Mert manapság nincs ennél szórakoztatóbb műsor a tévémben. A RTL-nél nagyon eltalálták ezt a kenyeret és cirkuszt a parasztoknak-vonalat. A poszt nem fizetett, de elfogadok bármekkora összeget bárkitől.

A vévén lehet röhögni. A közepes kábelcsomagban csak nagyon néha látható olyan vicces valami, amiben nem amerikai (vagy német) tinédzserek basznak részegen, vagy nem Adam Sandler próbál megbaszni valakit. A Comedy Centralos Family Guy- meg South Park-stream tele van ismétléssel, a Tv2 híradóján már kiégett a viccrelém, a magyar stand upon csak az öregfiúk röhögnek, és ott van még Sas József, aki inkább a kilencven felettieket szólítja meg.

pongo.jpg

Ha tehetem, teremészetesen a barátaimmal iszok koncerteken, kocsmában, a csajommal járom a várost, vagy focimeccset, letöltött filmet, sorozatot nézek, de amikor elcsípem a Való Világot, akkor is garantált a móka. Igen, ez volt a mentegetőzés.

EZEK ÚGY ÖRÜLNEK EGY SZOLÁRIUMGÉPNEK, MINTHA VÉGTELEN KOKAINT KÜLDTEK VOLNA BE NEKIK

A recept kockázatos, de jó sült ki belőle! A korábbi valóságshow-kkal ellentétben itt nem arra törekedtek a kreátorok, hogy minél színesebb, egymástól nagyon eltérő élettapasztalattal rendelkező hülyéket zárjanak össze. A mostani gladiátorok többsége nagyjából az Avicii-szolárium-párducminta-fehér Iphone-kondi-Bershka-vonalon mozog, ami alól talán csak két szereplő a kivétel, a direkt mindenkit felbaszó Viki, és a Laza “Lakatos Márk, de nem meleg” Dávid. Az RTL-nek már erőlködnie sem kell olyan feladatok kitalálásával, mint a korábbi műsorokban, hogy konfliktusokat, érdekes szituációkat generáljon, mert ez a csapat olyan párbeszédeket és monológokat produkál egy nap alatt, amire csak egy Balaton Soundnyi szétmindenezett sereg lenne képes egy hét alatt. A vágóknak tisztelet, kurva jól prezentálják a kabarét.

MAGAD ALATT ÁSOD A FÁT!

A lényeg, hogy a srácok meg akarják baszni a csajokat, akik azon agyalnak, melyiknek engedjék ezt, hogy minél tovább játékban maradhassanak. Tehát kurválkodnak azért, hogy nyerjenek 12 milliót, meg lakást, meg nem tudom még mit. Ha jól tudom, eddig csak a helyezkedés ment, még nem volt hüvelyi behatolás, még szopatás sem. Néha bőg, meg üvöltözik valaki, de a pompa akkor jön, amikor megpróbálnak komolyan beszélgetni, vagy stresszhelyzetben hirtelen reagálnak, és olyanokat tolnak, hogy “magad alatt ásod a fát” (Aurélió) meg hogy “szerintem Magyarországon nincs olyan ember, akinek nincs meg a nyolc általánosa” (Gyúrós Józsi). A túlsúlyost Padödönek gúgyolják, ha felbassza őket, a kelet-magyarországit csak simán parasztgyereknek, mert még a négy évvel ezelőtti hajat viseli, meg nem a pesti szlenget tolja. Talán ez a két legszomorúbb pontja az egésznek, a többi szuperfun!

A végére nagyon durván ki fog készülni mind a tizenkettő, Aurélió már füvet is kért egyszer az RTL-től :(

Az esti show után van még egy Belevaló Világ című műsor, ahol a korábbi vévésztár (szókimondó rapper), Young G (Jancsi/Béci) vezetésével próbálnak adni egy kis pluszt a napi eseményekhez. Ő folyamatosan a katasztrófa szót használja, amikor úgy érzi, színesíteni kell egy bejátszást. Ebben van egy betelefonálós rész, ahol pénteken az egyik rajongó ilyet szól: én még a Simon-ügyhöz szeretnék hozzátenni valamit.

Na, itt reflexből hátrafordultam a laptoptól a tévé felé.

5 komment

Címkék: tévé való világ

A bejegyzés trackback címe:

https://futur.blog.hu/api/trackback/id/tr625804460

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

]{udarauszkasz 2014.02.08. 20:20:04

"Ebben van egy betelefonálós rész, ahol pénteken az egyik rajongó ilyet szól: én még a Simon-ügyhöz szeretnék hozzátenni valamit."

Na, ezen latszik, hogy talan vegre betelik a pohar. Lesz itt kerem lampavas, meg molotov koktel, a tv szekhaz elotti gyujtogatas kis gyerekcsiny lesz azokhoz kepest, amik jonnek.

lutria 2014.02.08. 20:32:03

De hogy jön ide illusztrációként BB1 Pongó 12 évvel ezelőttről származó fotója?
Pláne hogy pont ő volt az aki előtte és utána is megélt a családi vállalkozásából,törvényesen,drogozás,botrányok stb.nélkül ,nem úgy mint ezek a jelenlegi VV-s ingyenélők.

2014.02.08. 23:09:10

Ennyire jó lenne ez a VV?
Kilóg a lóláb....

dedalon74 2014.02.09. 10:50:45

Vikit megtépő Simonság látogatást tett 501 alfelében, tehát volt már hüvelyi izmozás.
süti beállítások módosítása