FUTUR

Írta: futur

IMÁDOM A VALÓ VILÁGOT!

2014.02.08. 01:01

Mert manapság nincs ennél szórakoztatóbb műsor a tévémben. A RTL-nél nagyon eltalálták ezt a kenyeret és cirkuszt a parasztoknak-vonalat. A poszt nem fizetett, de elfogadok bármekkora összeget bárkitől.

A vévén lehet röhögni. A közepes kábelcsomagban csak nagyon néha látható olyan vicces valami, amiben nem amerikai (vagy német) tinédzserek basznak részegen, vagy nem Adam Sandler próbál megbaszni valakit. A Comedy Centralos Family Guy- meg South Park-stream tele van ismétléssel, a Tv2 híradóján már kiégett a viccrelém, a magyar stand upon csak az öregfiúk röhögnek, és ott van még Sas József, aki inkább a kilencven felettieket szólítja meg.

pongo.jpg

5 komment

Címkék: tévé való világ

Írta: futur

A RABUL EJTETT FIDESZ

2014.02.06. 15:47

Tud valaki jobb okot az ország elhagyására annál, mint hogy ezek a elkezdenek atomerőművekkel baszakodni? Orbán köre végérvényesen rabul ejtette a Fideszt, ami még jól is elsülhetett volna, ha Viktor úgy dönt, nem hagyja magát, és egy megújult, működő Magyarországot épít, és nem darbokra tépi, majd elássa a maradékot hogy az a föld alatt rohadjon tovább. A rabul ejtett képviselők valószínűleg akkor is megszavaztak volna mindent, ha a kétharmados főnök az országot nem Észak-, hanem Dél-Korea felé irányította volna. Persze akkor nem lehetne nyomatni ezt a marketingkormányzást, mert arra hosszabb az út, nem lehet végigkamuzni.

droid.jpg

157 komment · 2 trackback

Címkék: politika közélet orbán fidesz

Írta: futur

LESZ-E CIGÁNY MINISZTERELNÖKÜNK?

2014.02.05. 21:12

Még mindig elég rossz lehet cigánynak lenni Magyarországon. A Jobbik 14%-on, országos szinten meg kizárólag a tehetségkutatókban láthatók romák pozitív szerepben. Pedig, ha legalább tartani akarjuk a 30-40 éves lemaradásunkat a rothadó nyugathoz képest, lassan meg kéne jelenniük a cigány rendőrfőnököknek a magyar filmekben. Lehet, hogy sosem lesz saját Obamánk, roma miniszterelnökünk?

A Super TV2-n futó Hal a tortán műsorában Nótár Mary is benne van. A szerkesztők minden szereplőhöz kapcsolnak egy gagyi szókapcsolatot, Puskás Peti például a gasztronomia mesterlövésze titulust kapta, vagy valami ilyesmit. Mary-nél a következőt dobták művészneve mellé: a roma popdíva.

obi.jpg

44 komment

Címkék: politika roma

Írta: futur

MESTERHÁZY ORBÁN LIGHT VERZIÓJA

2013.06.21. 17:23

mesterhazy.jpg
Ha Mesterházy Attila Magyarország felemelkedése érdekében lett politikus, mindent meg kell tennie, hogy az MSZP még idén megszűnjön, és szavazói bázisának javát át kell irányítania egy szakértőket felvonultató párt alá. Az Együtt 2014-nek meg több szakértőre, konkrét tervre és hatékony politikai pr-ra van szüksége.

141 komment · 1 trackback

Címkék: politika mszp orbán mesterházy

Írta: futur

SYSTEM FUCKER

2013.06.09. 23:46

snowden.jpg

Ed Snowden szivárogtatta ki azokat a dokumentumokat, amelyek felfedik, hogy a CIA tulajdonképpen korlátlan hatalommal vizsgálhatja az amerikai állampolgárok kommunikációját. Az ügynökök visszamenőleg is ellenőrizhetik az emaileket, cseteléseket, hívásokat, így akkor is gyanúba keveredhet bárki, ha négy éve egy félreérthető üzenetet küldött a haverjának.

Szólj hozzá!

Címkék: politika internet usa szabadság

Írta: futur

LEBEGŐ VONATOK GOMBA NÉLKÜL

2013.06.05. 16:12

maglev_1.jpeg

2027-ben áll forgalomba a japánok legújabb lebegő vonata, ami a Telegraph videója szerint a bemutatón elérte az 501 km/h-ás sebességet. Ha a hamarosan bekövetkező gazdasági felemelkedésünket követően nekünk is sikerülne kibuliznunk egyet, kb. 12 perc alatt Siófokon lehetnénk a Déliből. Index-cikk itt, mi meg arról, hogy miként lehet lebegtetni egy ekkora fémdarabot, ami nem repülő.

4 komment

Címkék: közlekedés japán